[rev_slider_vc alias=”mainslider”]

Skills voor innovatie.

Onze huidige tijd wordt gekenmerkt door snelle veranderingen in onze manier van samenleven en werken. Innovatie is een sleutelbegrip; het tempo waarmee met name technische innovaties opkomen en ons huidige leven beïnvloeden is ongekend.  U en uw medewerkers worden dus uitgedaagd ook te innoveren! Maar mensen veranderen niet altijd even makkelijk. Waar begin je? Hoe leer je mensen innoveren? Hoe innoveer je mensen?

Door nieuwe professionele vaardigheden te leren: creatief en innovatief denken en werken. Innoveren vergt het vermogen om te vernieuwen en te veranderen. Om bestaande patronen te zien en uit te dagen, los te laten en nieuw gedrag en nieuwe structuren uit te proberen. Uit de comfortzone te gaan. Want alleen dan levert het echt iets op en kom je op nieuwe plekken. Wij zijn uw gids op deze reis van loslaten en opnieuw ontdekken. Wij leiden u en uw medewerkers op in creatief en innovatief denken en werken. En wij ondersteunen uw innovatieproces, met een praktische aanpak en gedegen begeleiding. Zo houdt ú grip op innovatie.

Inschrijven cursusaanbod

Neem contact met ons op voor inlichtingen over ons cursusaanbod.

Hoe werken wij

Wij zijn gespecialiseerd in opleiden in creatief en innovatief denken en werken. Wij bieden opleiding en advies op maat en wij begeleiden innovatieprocessen, denktank-sessies en brainstorms in organisaties.

Skillbox

Skillbox is ons online leerplatform. Hier creëren en verzamelen we tools en materialen die uw leertraject of innovatieproces ondersteunen, overzichtelijk en op maat gemaakt naar uw wensen en die van de organisatie.